Tiszavirág rozmaring gél

1 250.- Ft

A Tiszavirág gél az ízületi gyulladások tökéletes megoldása a balzsammal használva! Gyulladáscsökkentő kivonatokat tartalmaz, mentát, kámfort, E vitamint, levendula, és természetesen a ROZMARING! A rozmaring az egyik legjobb természetes gyulladáscsökkentő! Köszvényre, görcsoldásra jó! Magyar emberek pénztárcájához….

Legyen szó ízületi, reumatikus vagy izomfájdalomról, a rozmaring gél a legjobb választás a kezelésére. A fekete nadálytő kivonatának köszönhetően gyorsan hat és sokáig érezhető fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatása. Gazdag gyógynövény és illóolaj tartalma kiemeli a megszokott gyógykészítmények közül. Széleskörűen használható, akár sportolás közben vagy sérülés utáni rehabilitáció során egyaránt kiváló. Hatása hosszú ideig érezhető, testtekercseléssel fokozható a hatóanyagok felszívódása. Masszőrök is előszeretettel használják gyógymasszázshoz.

Használat:

A kezelendő terület megtisztítása után a gélt gyúró mozdulatokkal jól eldolgozva a fájó testfelületen mélyen masszírozd be bőrödbe. Ügyelj, hogy csak ép bőrfelületen használd, sebre és szembe ne kerüljön. Használata után kézmosás ajánlott.


Kiszerelés

  • +

  • Cikkszám: t6